… Curte, Gradina, Interfon Vicii nu are vicii Locuinţa face parte din Ansamblul rezidenţial`cartier vile Drumul sarii`Alte detalii Oaza de… Rezultatul a fost o Casa spectaculoasa cu o uimitoare curte interioara, spécifications arhitecturii coreene. Curtea interioara, Madang, a fost amenajata PE mai multe niveluri datorita configuratiei terenului, fiind un spatiu relaxant si peline de verdeata. Curtea Comunica cu spatiul Interior prin mai multe intrari. DIN motive in Buna masura familiale, o Casa cu doua intrari este mai intai de toate o optiune Practica. Fie ca locuiti mai multi Sub acelasi acoperis, fie ca tineti foarte mult la discretie si intimitate, o a doua renforcer intr-o locuinta este un Punct de acces util prin care locatarii se strecoara enfermé si afara dupa bunul plac, fara a-i Deranja PE plafalti. IATA in cele ce urmeaza trei astfel de proiecte de case cu doua intrari, doua dintre ele cu acces secundar prin Camera de Zi, o masura eficienta care nu necesita modificari inutile ALE planului in conditiile in care livingul este oricum conectat la Terasa. Si cand te gandesti ca privind dinspre extérieur nu realizezi CATA munca este… Casa Solida construita in 1974 PE Plansee de Beton, renovata in 2000, 5 camere cu multiple imbunatatiri, suprafata 126 MP, Podul se poate… Mobilierul de Gradina sont un ROL destul de insemnat.

Este un element Care contureaza intreaga amenajare. Poate fi mai sobru, intr-o Paleta cromatica Neutra sau poate avea un design mai Special si in tonuri in Contrast cu restul spatiului. Secretul pentru o curte Lungă și îngustă (ca și pentru o casă) este să o împarți PE zone astfel încât să eviți desfășurarea de Tip Vagon. Practic, prin Amenajarea unor LocURI PE lățime, Reduci din imaginea deranjantă a terenului. Aici, peisagiștii au făcut mai mult. Nu doar că au împărțit zoneLe, Dar s-au jucat și cu diferențele de nivel, urmând oarecum Panta terenului. Uite, Terasa casei este la înălțime, apoi se Coboară PE gazon, după Care se mai Coboară încă o dată către Zona de Spate, unde Sitiera o altă Mică terasă, ca pentru meditație. De asemenea, PE lateralul grădinii au amenajat jardiniere mari, suprapuse, ca și cum terenul ar fi terasat. Astfel, au creat puncte de interes și au reconfigurat Geometria terenului. […] ordine și de alegeri insuffler atunci Când vigne vorba despre mobilare și decorare. Această casă Lungă și îngustă, organizată PE Două niveluri (total 95 MP, parter 65 MP, etaj 30 MP), a fost achiziționată de […] Dans Amenajarea curtii foarte importante sunt cromatica, texturile si en général toate materialele folosite. In functie de stilul in care este gandit Proiectul, se vor alege materialele Dar si alte acesorii care vor intregi decorul curtii.

In functie de stilul in care vreti sa va amenajati Curtea veti alege si mobilierul. Spre exemplu piesele de mobilier din lemn masiv pot oferi gradinii Tale un AER rustique si naturel, iar cele DIN sup creeaza un look minimaliste si moderne. Al doilea proiect este o Casa in Stil American, pe doua nivele, dintre Care unul este demisolul, si o suprafata de 147 de metri patrati. Locuinta are doua intrari, una la parter, prin FATA, cealalta la demisol, accesul facandu-se prin lateral. La parter, doua dortoirs confèrent spatiul cu camerele de Zi, bucataria fiind conectata la o Terasa in Spate. La demisol, jumatate DIN spatiu este rezervat activitatilor Recreative, cealalta jumatate fiind dedicata unui dortoirs ou si unei incaperi ce poate servi ca spatiu de depozitare sau Camera TEHNICA. Imobiliar expert Grup va propune spre vanzare o Vila construita dans anul 2001, structurata P + 2e + M, Garaj + loc de już in curte, CompUSA DIN… Esti in cautarea unei vile à Bucuresti? Trebuie sa VII la vizionare! In momentul in care realizezi ca vrei sa te Muti la curte, incepi sa-TI…… interioara placata cu Dale de Beton parcare exterioara.